Snapchat

Vardag / Permalink / 0
 
Jag vet att de nya snapchat funktionerna har funnits ute ett tag! Men de bytte yttligare en gång så det kom fler höstiga effekter typ. Jag hade i alla fall väldigt tråkigt igår så jag satt och testade alla och kom bara på 2 som är nödvändiga. Den sjuka och den arga är väl de man skulle kunna använda mest. Men även "whaaaat?" är bra i vardagen. Vad tycker ni om de nya effekterna?

30 September

Vardag / Permalink / 0

God morgon! 

Idag måste jag åka kommunalt till skolan o var därför tvungen att gå upp mycket tidigare än annars. Var uppe redan halv 7 för att slippa stressa och stå i. Läste i tidningen i morse också att en gammal klasskompis till mig gått bort. 18 år exakt blev hon innan hon flck lämna denna jord. Fy vad hemskt! Det är sånt här man är med om i typ 80-års åldern att gamla klasskompisar går bort inte i min ålder! 

I alla fall så ska jag väl göra mig redo för skolan nu. Struntar i sminket idag, sån lättnad att kunna gå osminkad. Men ska byta om och platta håret tror jag. 

Arg

Vardag / Permalink / 0
 
Känner mig precis som på bilderna! Som en kokande person. Satan vad jag avskyr att inte känna mig lyssnad på. Att få bli ifrågasatt när man uttrycker man vad känner. Värsta känslan enligt mig. Vet inte vad jag ska göra riktigt för att få det bra. Bästa nu skulle vara om typ min pojkvän skrev något gulligt, haha. Tror tyvärr han sover. Känner mig töntig samtidigt som det är så viktigt för mig att få säga min åsikt.

Hur gör ni när ni är sura/arga på något som påverkar ditt liv?
Till top