Träning

Träning och hälsa, Vardag / Permalink / 0
Ska strax laga ihop något som ger mig energi för dagens träningspass. Idag ska jag fokusera på rörlighet eller i alla fall är det fokus på det under passet med ledare. Men jag tänkte "värma" upp lite innan med kondition och mage. Har inte kört mage på ett tag och känner att det är dags att bränna av ett intensivt magpass.

På fredag har jag ju bokat in mig på två pass. Här är det ingen bakfylla från valborg planerad utan jag ska ge mig f*n på att klara de där passen som inte ens ligger efter varandra. Tror det är det tuffaste faktiskt. Att ta sig till och från gymmet två gånger.
 

Chai rooibos

Vardag / Permalink / 0

För ett tag sedan testade jag chai latte rooibos. Om man är som mig och tycker vanliga chailatten är lite för söt så är det här något för dig! Jag har både vanliga chai pulver och den här eooibos. Kommer lätt dricka mycket av det här regniga dagar som dessa! 

28 April

Vardag / Permalink / 0
God morgon! 

Idag fick jag en rejäl sovmorgon! Jätte skönt. Börjar inte förens tjugo i ett. Har dessutom bara en lektion så jag slutar även tidigt. Ska försöka tillbringa så mycket tid som möjligt i solen nu när jag hört att det ska regna till helgen. 

Sen är det inte vilken tisdag som helst utan idag har jag hållt upp från godis i 100 dagar! Ni kanske minns när jag gav mig in på det? Nu har jag klarat det med lite fusk av fikabrödet två gånger. Annars känner jag mig duktig för har inte druckit läsk, ätit chips heller den senaste månaden! 


Till top