Årsresumé Del 1

Resor / Permalink / 0
Året börjar lida mot sitt slut och som vanligt har jag inte förberett att direkt tänka ut vad jag har gjort varje månad så har tänkt att resumera mina resor nu istället. Har ju ändå varit utomlands totalt 1 månad och säkert borta från Stockholm en halv månad om inte mer.
 
Ska försöka köra de i ordning;
 
London:
 
Här var jag och mamma under påsklovet i 4 underbara dagar. Har alltid haft en liten dröm om att få besöka den fantastiska staden och nu fick jag göra det och den levde absolut upp till mina förväntningar. Älskade allt förutom hotellet. Frukosten var onödigt dyr för det man fick, det var brandalarm 4 gånger av 3 nätter och utsikten var åt fel håll. Annars än helt underbar resa och jag hoppas på att få besöka London igen till våren.

Leksand:
 
Leksand är staden jag åker till varje midsommar som tradition (tillsammans med alla andra svenskar). I år åkte jag dock bara precis över midsommar, annars brukar jag stanna kvar ett litet tag. Det var lika skönt som vanligt att få komma ut på landet och är nog inte ensam om att få älska Leksand för min lilla hund har aldrig varit så glad som han var när han fick springa på den stora tomten dag ut och dag in.

Italien:
 
Resan jag var mest taggad och nervös inför under detta år. Nämligen första resan utan någon vuxen alls. Jag och min kompis bokade den två veckor innan avresa och jag åkte hem från Leksand tidigare så sa hejdå till mamma redan där och sedan var det bara att sköta sig själv. Super rolig resa och allt gick ju såklart bra. Vi tog igen allt snack som vi missat under gymnasietiden och drack drinkar samtidigt som vi njöt av värmen.
 
Köping:
 
Spontan tripp till en kompis. Alltid roligt att träffa honom men det som var roligt med den här resan var ju att jag även fick kontakt med både nya och gamla människor! Träffade en tjej som jag senast träffade för 5 år sedan ungefär. Skumt vad världen är liten ibland. Sedan åkte vi även upp till dalarna under den här resan under en natt, vi besökte Säters mentalsjukhus. Tyvärr kunde man inte komma in nån stans men det var häftigt att se alla celler och dörrar till rummen där de bott.
 

Julen är här!

Vardag / Permalink / 0
Äntligen! Som jag har längtat, väntat och velat att det ska bli jul. Älskar känslan av att gå och snoka på julklappar till folk, julpynta och ibland skickar jag till o med några julkort. Julen är absolut en favorit högtid tillsammans med midsommar. Midsommar vinner dock lite mer för att det är sommar då. Men nu tycker jag vi ska njuta av julen 2014.  Säger faktiskt att det är jul för att imorgon är det 1a december och idag är det 1a advent. Det är även 1,5 år sedan exakt som pappa gick bort men även hans namnsdag så grattis alla som heter Anders.
 
Tyvärr är ju inte julen allas favorit högtid och jag har inte heller alltid tyckt om den jätte mycket det är nu på senaste tiden som jag börjat gilla den extremt mycket. Det är för att alla andra år har pappa "förstört" den genom sin sjukdom och suttit och supit från morgon till kväll alla tre dagar som man firar jul. Det värsta är att jag är inte ensam om att få uppleva det. Jag är en av 400 000 som fått/får uppleva det så därför ska jag även i år fira trygg jul tillsammans med trygga barnen. Väldigt roligt!
Bild ifrån en av jularna, här är alltså en bild som man tror alla var glada på. Pappa ser väldigt glad ut, inte konstigt han var rå full. Det kan alltså se väldigt glatt ut men egentligen vara rena helvetet. Försök tänka på det om ni vet om er att ni har kompisar som lider av samma sak som jag gjorde.

18-års middag

Vardag / Permalink / 0
Ikväll har jag varit på en 18-års middag. Väldigt trevligt fast ändå långtradigt när det är samma samtalsämnen som alltid och olika åldrar. Det var min barndomsvän som fyllde 18 i onsdags och självklart så måste jag fira henne! Vi har känt varandra i över 16 år, bott 1 hus emellan hela våra liv och umgåtts en massa timmar ihop.

Nu är även hon 18 och det får ju mig att längta lite extra tills jag blir det, men snart slår det över till 2015 och då kommer det gå fort. Så egentligen behöver jag inte längta för vet att jag bara ska njuta och försök
 
Till top