Cam

Vardag / Permalink / 1
 
Jag är färdigfixad och ska strax stoppa i mig lite lunch innan jag springer iväg till bussen och åker vidare mot skolan. Vi har en väldig lugn lektion idag. Kundpass kallas det. Det är bara att vi tar emot kunder och sedan slutar vi. Blir lite mer som riktig frisörsalong då. 
 
Annars idag ska jag ju iväg på bartenderkurs, vet inte om jag nämnde det men ska i alla fall iväg på det ikväll och det ska väl bli kul. Vi lär ju inte vara proffs direkt. Men tror inte jag orkar släpa på min kamera så kanske blir lite mobilbilder ifall min mobil vill samarbeta med mig idag. 

13 Oktober

Vardag / Permalink / 0
 
 
God morgon! 
 
Sovit gott? Själv vet jag inte hur jag sovit då jag tidinställt detta inlägg åt er. Gissar att jag ligger och snoosar vid denna tid och utnyttjar min sovmorgon på bästa sätt. Det är underbart att få börja sent på tisdagar faktiskt. Då får man som en uppladdning inför att klara resterande dagarna på veckan. 
 
Annars idag ska jag iväg på en bartender kurs. Hade helt glömt bort det så det kom som en rolig överaskning till mig. Jag får väl se om jag fattar tycke för det kanske jag följer trenden och hoppar på någon bartender utbildning utomlands ;-) 
 
 
 

"R"

Shopping / Permalink / 0
 
Som jag nämnde förut så sprang jag in i centrum på ett ärende för syrran. Samtidigt sprang jag förbi Ur&Penn och såg att de hade rea på bokstavs-halsband så köpte mig ett med "R" som då självklart står för Rasmus. Valde ett guldigt men fanns även i silver för den som gillar silver mer. Själv klär guld mig mer då jag är varm i tonerna.
 
Vad tycker ni? Jag älskar små halsband till vardags och på fester ska det vara lite mer glitter och glam enligt mig. Det vill säga stora halsband!
Till top