Inför sommaren

Vardag / Permalink / 0
Har suttit med en uppsats om genussystemet och har kommit hyfsat bra bit. Får fortsätta imorgon. Evigt tacksam för den hjälp jag fått från min kära mamma som sitter och diskuterar om allt med mig. Men vi avslutade kvällen med lite kvällshopping. Beställde hem ett par löparskor. Vilka får ni se när de kommer.
 
Tanken är att jag ska komma igång lite smått med löpningen nu när det är varmare. Tycker det är så sjukt tråkigt att löpa. Är verkligen mer för styrka. Men kondisen måste bli bättre och det finns bara ett sätt att få den bättre, intervaller och löpning. Blir en perfekt start inför sommaren nu med nyttiga månaden och nya löparskor. Ska försöka få pengar till nya träningskläder allmänt också men vi börjar med nya skor.
Gammal bild...
 

Nyttiga månaden

Vardag / Permalink / 0
Från och med imorgon (1a april) till valborg har jag bestämt mig för att vara nyttig och satsa på träningen extremt. Ska alltså enbart dricka hemma gjord cola och bara på fre-lör till middag, inte äta godis, inte chips osv,  men ska även försöka att undvika kolhydrater. 

Kommer göra ett undantag och det är nu på lördag då vi ska ha släktträff och jag ska baka efterrätten, den får ni dock se på fredag. 


31 Mars

Vardag / Permalink / 0
Ber om ursäkt för tystnaden. Har inte haft någon lust att skriva tyvärr.
 
Hej på er i alla fall.
Idag i skolan hade jag matteprov och jag tror nog det var det svåraste jag varit på. Har ångest för att det gick så dåligt. Kommer inte våga visa mig i skolan imorgon då min mattelärare tror jag är grym på allt. I alla fall så lämna jag in skiten och nu hoppas vi bara på det bästa.
 
Håller på att baka kladdkaka som jag kan äta framför något avsnitt av en serie. Vet inte vilken än men känner för att krypa ner i soffan under en filt innan jag måste fortsätta på min uppsats om genussystemet.
 
 
Till top