Gårdagens inköp

Shopping / Permalink / 0
Shorts från Bikbok, 99:-
Slappa harems-liknande byxor från Bikbok, 199:-
Sandaler från Bianco, 499:-
 
Förlåt för att jag inte tvättade spegeln innan. Ser nu på bilderna hur skitig den var. I alla fall här ser ni några inköp jag gjort senaste dagarna. Långbyxorna och skorna köpte jag igår medan shortsen blev mina i söndags tror jag om jag minns rätt? Invigde de igår iaf och vad sköna de var. Perfekt till Turkiet.
 
Som ni ser så blev det mycket mönster, vilket inte riktigt är jag egentligen men tyckte de kändes så somriga och hur snyggt är det inte med mönstrade byxor och helfärgat på överkroppen?! Dör så snyggt det är.
 


30 Juni

Vardag / Permalink / 0
 
30 Juni och vi går in i andra sommarmånaden imorgon. Känns så sjukt, från o med imorgon är det 1 månad kvar till 18-års festen, från 2a Juli är det 4 år sedan pappa stod med i tidningen (berättar då varför) och den 3dje juli så är det 1 månad till jag blir 18 på riktigt. Tänk vad kul jag har framför mig.
 
Idag ska jag iväg och träna, har slarvat med den i två dagar då de kört ihop sig totalt. Sedan ska jag städa upp i rummet och kanske träffa lite kompisar. Vi får alltså helt enkelt se vad som händer.

Shopping

Vardag / Permalink / 0


Hej på er!
 
Förlåt för sämst uppdatering när jag lovat bättre. Men nu jäklar ska jag skärpa mig seriöst alltså. Ni ska få se min shopping jag gjorde idag senare (kanske imorgon när det är bättre ljus), ni ska få fler outfit-bilder hade jag tänkt och mer om mitt liv helt enkelt.
 
Har varit i stan i princip hela dagen idag, flängt runt och försökt leta efter saker man kan ha i Turkiet osv. Hittade några saker och nu är jag tveksam till om jag ska köpa ett par svarta likadana skor som jag köpte idag eller om jag ska strunta i det? Hmm.. Har ju redan köpt sjukt mycket grejer på denna lön som knappt kommit in på kontot känns det som.
 
Nu ska jag ut och ro med en kompis. Blir perfekt avslut på denna härliga dag som gjort mig så glad! Vi hörs alltingen senare eller imorgon.
Till top