Proppmätt

Vardag / Permalink / 0
Jag sitter och inväntar mitt myssällskap inför melodifestivalen. Klart man måste se sista delfinalen innan andra chansen och stora finalen är. Tycker dock som jag redan sagt att årets melodifestival suger rätt hårt. Inga bra låtar och allt känns så inövat så det finns inte. Vet inte om jag blivit för gammal eller om jag helt enkelt tröttnat på festivalen.
 
Kom i vart fall nyss hem och hade jätte mysig stund tillsammans med Bella. Vi gick runt i Stockholm och sedan satte vi oss på cafe 60 och fikade. Det är svårt att välja bland allt gott men till slut blev det en macka och orangina .

 

Mot Stockholms stad

Vardag / Permalink / 0
 
Nu har jag gjort mig klar för att åka och fika med Bella. Vi har inte träffat varandra på säkert 2 år så ska bli jätte roligt att se henne igen och höra hur hon har det nu. Sen får vi väl se om det blir någon shopping också eller om vi bara fikar och tar det lugnt idag.
 

28 Februari

Vardag / Permalink / 0
God morgon (så sent) .
 
Igår var jag ju iväg och firade en kompis som fyllt år men eftersom jag inte är 18 än så kunde jag inte följa med på krogen så åkte hem redan vid 23 och hoppades på att natten skulle bli lugn. Jo, bättre än gårdagen men Kero väckte mig halv 5 i morse och ville gå ut. Eftersom han inte kan gå själv så var det bara att bära upp honom och sätta på honom på gräset, sedan stå och vänta.
 
Nu har jag i alla fall fått sova ut lite mer. Gick upp vid 10 och åt en lång frukost och gav sedan Kero alla hans mediciner och krämer som han ska ha. I eftermiddag blir det att möta upp en kompis för en fika och kanske lite shopping? ;) vem vet.
 
Till top