31a Oktober

Vardag / Permalink / 1
Imorgon går vi in i näst sista månaden för året. Vad stört att det redan är November! Inte bara det, även helgen då vi firar halloween och hedrar de döda. I år verkar det som att vi tyvärr inte kommer fira halloween i familjen, tanken var att ha det nästa helg istället men vi har för mycket att göra runt om så tiden räcker inte till.
 
Att hedra de döda är för mig en delad mening. Jag kan tycka att det är väldigt fint att tända ljus för de som lämnat oss och önska jag kunde göra det på alla gravar det ligger människor som står mig nära (tyvärr ligger de på andra platser i Sverige). Men samtidigt slår tanken mig att, ska jag hedra t ex min pappa som valde att gå bort? Ska jag gå och hedra det? Självklart kommer jag göra det, skulle kännas fel att gå och tända ljus alla andra dagar förutom allhelgona helgen. Men tanken slår mig alltid när jag går till hans grav. Dock så övervinner kärleken till honom och jag går ofta dit själv då jag känner ett lugn där och vet att det inte var hans mening att lämna mig.
 
 
 

Julkänslor

Vardag / Permalink / 0
Drygt en månad kvar tills det är första advent?! Vad sjukt! 2014 har verkligen sprungit iväg. Bara 2 månader kvar tills vi slår om och inviger 2015, vilket ska bli mitt år har jag bestämt. Det är nu julkänslorna verkligen börjar slå till. Det blir kallare och kallare, dimmigare, frostigare och snart faller första snön ner. Längtar ändå enormt mycket till jul, då jag älskar att pynta. Kommer dock vilja att det ska bli jul och nyår och sedan vår/sommar igen. Hatar alla sjukdomar på vintern så enormt mycket. Största rädslan är vinterkräksjuka så om jag kan undvika det så gör jag gärna det.
 
I vart fall så kommer jag fira julafton hemma som vanligt, men sedan om jag åker iväg på nyår det vet jag inte. Har ju några kompisar runt om i Sverige som jag gärna firar tillsammans med men vi får se.
Bild från julen 2012 tror jag?

Uselt

Vardag / Permalink / 0
Vet att jag bloggat extremt dåligt. Men har haft mycket och dålig tillgång till bloggen. Igår var jag på Sturebadet hela dagen och myste med familjen. Egentligen tycker jag inte det var så bra som jag förväntat mig. Hade hoppats på bättre service och mer saker att göra om man inte ville gå på behandlingar stup i kvarten. Vi avslutade hela dagen med ett restaurang besök där jag åt pasta med oxefilé och konjaksås. Super gott verkligen!
 
Idag vaknade jag upp och tog det allmänt lugnt på förmiddagen. Sedan satte jag igång och städade. Har städat hela undervåningen så är helt slut nu. Men vad skönt det är att ha rent. Inget går upp mot den känslan tror jag.


 
Till top