28 juni

Vardag / Permalink / 0


God morgon!
 
I morse vaknade jag vid 5 av mig själv?! Sov alltså 4 timmar o vaknade jätte pigg sen. Lyckades somna om i 1,5 timme runt 8 där och nu är jag pigg och glad igen. Märks att min kropp är lite stressad inför allt som komma skall, det är ju både 18-års fest, 18-års dag, körkort och Turkiet resa inom loppet av 2 veckor framför över. Eller snarare om 2 veckor är jag i Turkiet och då ska allt var klart är tanken.
 
Igår var vi hos min morbror då ena kusinen kommit hem på ett besök i Sverige. Jätte kul att träffa de alla igen! Vi har verkligen roligt ihop, alla bjuder på sig själva och inga sura miner snarare krampande magar och skrattande munnar.

BBQ

Matlagning och Drinkar, Vardag / Permalink / 0

Vi håller på och grillar för fullt här hemma. Folk tycker jag äter sent men förstår faktiskt inte hur man kan äta tidigare, de som äter middag vid 6 liksom. Blir ni inte hungriga framåt 9 igen då? 

Har fått ganska mycket gjort idag faktiskt. Känns som jag har 1000 saker inför nästa helg fast egentligen är det bara körkortet som ska vara i fokus. Vill inte behöva plugga i Turkiet. 

SALE

Vardag / Permalink / 2

Måste tipsa er om Ginatricots super sale. Klickade in av en slump på deras hemsida igår och blev 2 linnen, 1 sportbh och 1 par shorts rikare. Nu ångrar jag att jag inte beställde hem tröjan ovan också. Hade varit perfekt! Älskar enkla t-shirtar som man bara kan stoppa ner i ett par svarta jeans och man är klar. I alla fall så fick jag allt för 140kr?! Alltså linnena kostade 25kr / styck?
 
Passa på att handla inför sommarens slut nu. Jag ska nog ta mig till ett ginatricot och se om det är samma rea i butikerna, då blir jag nog fattig innan födelsedagen.
 
Ni hittar rean HÄR !!!
Till top