Ny piercing

Vardag / Permalink / 0Förlåt för dåliga bilder men så extremt svårt att fota snyggt på sitt egna öra. Det jag gjorde inne i stan var alltså att ta ett nytt hål i örat. Snart är jag klar med vänster öra bara ett hål till ska göras. 

Tycker det är väldigt snyggt med så mycket bling o lite extra skadar ju inte inför nyår. Men ska byta ut staven senare mot en kort då den sticker ut väldigt mycket nu. 

Paus

Vardag / Permalink / 0


Har städat och hållt på sedan 11 och hunnit vara ute på en promenad. Så skönt med solen och att den faktiskt värmer lite. Nu har jag tagit en paus ifrån allt och kokat ihop lite nudelsoppa till lunch. Blir alltid så lat när jag är själv hemma. 

Ska strax sätta mig och skriva på en uppgift, hinner kanske skriva en timme innan jag måste sätta mig på en buss till stan. 

21 Jump Street

Vardag / Permalink / 0
Igår när jag skulle somna så satte jag på 21 Jump Street, då jag ville se den härlig komedi. Tänkte se 22 Jump Street ikväll kanske. I alla fall så orkade jag inte se klart hela utan gjorde det nu på morgonen och vilken perfekt start det var. Man vaknar till sakta men säkert och när filmen var klar var jag helt redo att ge mig upp och fixa dagens ärenden om man säger.
 
Nu ska jag sätta fart med städningen i någon timme innan jag går ut på en härlig promenad tillsammans med hundarna. Så mysigt nu när solen skiner varje dag nästan och kylan inte är lika farlig längre.
 
 
Till top