Sista augusti

Vardag / Permalink / 2
 
Hejsan på er!
Jag mår äntligen må lite bättre. Igår var jag så nära på att åka till akuten för att jag mådde så dåligt. 39 graders feber och svinont i halsen gör ju inte direkt så att matlusten ökar, vilket i sig har bidragit till viktnedgång och ännu mindre ork. Jag har levt på Alvedon och att få ha en egen betjänt hos mig (lilla mamma). I morse var jag i alla fall och tog halsprov, som visade negativt och ingen halsfluss. Det var skönt samtidigt som jag nu bara hoppas detta virus försvinner!
 
I alla fall slutpratat om min sjukdom och mina sjuka dagar. Sista augusti idag och imorgon börjar första höstmånaden på riktigt. Jag har trots det dåliga vädret i sommar haft en riktigt bra sommar med resor och kompishäng. Är dock riktigt laddad inför hösten också då jag har mycket att se fram emot! Ska bland annat tatuera mig om 12 dagar ifall jag är frisk då.

30 augusti

Vardag / Permalink / 0


God morgon! 

Förlåt för att jag inte skrev igår men började med o köra ett cirkelgympass. Under passet märkte jag att energin inte fanns där o halsen började verka. Åkte hem o vilade sedan till farmor där matlusten var noll! Tryckte i mig jätte lite tacos o när vi kom hem så tog jag febern, som visa 38,5. Inte konstigt att jag mådde dåligt. Febern har bara stigit o ligger nu runt 39 grader. Tog dock en alvedon för att få i mig lite mat då jag redan gått ner 1-2 kg pga "fasta".

Hårfärg?

Vardag / Permalink / 0

På onsdag har vi egen hårvård i skolan. Självklart ska jag färga mitt hår! Jag har en utväxt som hette duga. Men är även sugen på att ändra min hårfärg. Kanske mörka ner det solblekta lite eller gå craxy och bli rödhårig eller något? Kan inte bestämma mig för vad dock. Hjälp mig?!
Till top