Morsdag

Vardag / Permalink / 0

Idag har mitt humör gått upp och ner! Jag var sur och ledsen i eftermiddags men var tvungen att rycka upp mig för mammas skull. Vi avslutade dagen med att kolla på pitch perfect 2 och så köpte vi donken till middag eftersom inga andra restauranger har öppet tyvärr. 

Nu är det bara 7 dagar kvar till color me rad och det enda som sviker mig är min höft. Men jag ska ta mic igenom det här loppet oavsett om jag ska krypa i mål. 

2 år sen

Pappa / Permalink / 0
Idag är det två år sedan min pappa gick bort. Det är två år av saknad och tankar som snurrat. Enda skillnaden på idag och dagen för två år sedan är att idag spöregnar det och för två år sedan så var det skinande sol och stekhett. Jag kan än idag knappt förstå att han lämnat oss, att jag aldrig mer kommer få höra hans röst, eller få träffa honom. På en dag vändes mitt liv upp och ner och det är inte förens nu jag kunnat vända det rätt igen.
Jag mår så betydligt mycket bättre idag. Hade jag vetat hur det var att leva utan alkoholism i familjen hade jag gjort betydligt mer för att visa att jag inte tyckte det var ok. Men nu var det min vardag och tyvärr så måste jag säga att jag mår bättre nu än när pappa levde. Men självklart hade jag hellre valt att ha honom frisk och vid min sida i liv.
 
Nu vet jag ju också att han mår bättre. Han har det bra tillsammans med sina änglakompisar, tillsammans med hans idoler och min morfar, gammelmormor osv. Jag vet dessutom att vi kommer ses någon dag om ett x antal år. Då kommer vi kunna snacka skit precis som vi gjorde när du var här med mig.

30 Maj

Vardag / Permalink / 0

God morgon!
 
Jag sov väldigt skönt i natt. Somnade redan halv 12 igår kväll och kunde sova fram till 9 och snoza fram till 10. Lyxen man får ha på helger när mamma tar morgonpromenaden med hunden. Annars så är jag ju inne i en lite jobbigare period nu med tanke på pappa. Vi ska åka till graven idag och tända lite ljus och se hur våra blommor tagit sig.
 
Senare ska jag sätta mig och skriva min absolut sista uppgift hoppas jag. Trodde jag redan lämnat in allt men fick en extra uppgift som kan göra så jag kan höja mig till ett B så klart jag gör den.
Till top