19 Juli

Vardag / Permalink / 2


Måste börja bli bättre på bloggen! Känner mig usel, glömmer kameran, glömmer att uppdatera osv. Vill ju blogga och jag hinner oftast blogga så måste bara ha hjärnan med mig. Igår kväll var jag först hos min farmor & farfar. De bjöd på "avskeds-middag" kan man kalla det. Mina enda kusiner i Stockholm flyttar norrut nästa månad så vi kommer inte alls kunna ses lika ofta längre, vilket är jätte tråkigt då vi äntligen fått upp en bra kontakt! I alla fall så var jag där i kanske 5 timmar innan jag drog vidare till en kompis.
Väl hos C så var det flera där och vi hade väldigt roligt och slutade med att vi var tre stycken som låg och kollade först på "Kenny Starfigher" och sedan "Sinister" innan vi somnade sött i sängen. Lagom varmt att dela på en 90 säng kan jag säga. Men det var gosigt.
 

Lyckades dra mig hemåt runt 12-tiden idag för att passa hunden ett tag innan jag drog vidare och spelade fotboll. Gick ju på fotboll ett litet tag när jag var liten, ångrar att jag inte vidare (gick på det i typ 3-4 veckor bara), hade velat gå 1 år. Men alla är vi unga och dumma om man säger så. Har i alla fall fortfarande lite bollsinne och syns nog att jag ändå gillar att sparka boll.
 
Nu börjar det kännas att jag bara sovit ca 3 timmar i natt och därför har jag bett mamma köpa hem några bitar godis och sedan kommer C hit så ska vi mysa innan han sticker till Gotland i 2 veckor och efter det drar jag till Turkiet i 2 veckor, perfect timing ;-)
#1 - - Sarah:

Mumsigt me godis :)

#2 - - Anonym:

Jasså nyberg jahaja 😂

Till top